Miljardöörimiesten seksikkäimmät naiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahalla saa ja Maybachilla pääsee. Yksi maailman vanhoista totuuksista on, että raha ja valta vetävät puoleensa vastakkaista sukupuolta. Tästä elävinä esimerkkeinä ovat muiden muassa formulapomot Flavio Briatore ja Bernie Ecclestone, jotka ovat kaataneet jo lukuisia huippumalleja.

Nyt amerikkalainen BroBible-julkaisu on listannut maailman viisitoista kauneinta miljardöörin vaimoa ja tyttöystävää. Maailman seksikkäimmäksi miljardöörin vaimoksi nimitetttiin Dasha Zhukova, jonka mies on venäläisen oligarkki Roman Abramovitch. Toiseksi sijoittui Noemi Letizia, jonka miesystävä on Italian pääministeri Silvio Berlusconi, ja kolmanneksi Flavia Sampaio, jonka mies on Brasilian rikkain mies Eike Batista.

Seksikkäimpien listalla neljänneksi sijoittui Aleksandra Nikolic Melnichenko, jonka kumppani on pankkiiri Andrei Melnichenko. Viiden joukkoon viimeisenä mahtui Claudia Barilla, joka on Cirque du Soleil -perustaja Guy Laliberten nykyinen tyttöystävä. Viiden seksikkäimmän lista kuvineen löytyy tästä ja loput kymmenen tästä.

Viidentoista listalle mahtuivat edellä mainittujen lisäksi myös muiden muassa Francois-Henri Pinaultin vaimo Salma Hayek, Donald Trumpin nykyinen vaimo Melania Knauss-Trump,  Googlen perustaja Larry Pagen vaimo Lucy Southworth ja Facebookin perustaja Mark Zuckerbergin tyttöystävä Priscilla Chan. Ulkoisesti mielenkiintoisin pari on luultavasti 85-vuotias Sumner Redstone ja hänen parikymppinen tyttöystävänsä Malia Andelin.