Kiira Korpea hehkutetaan Amerikassa: ”Syy katsoa taitoluistelua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen taitoluistelija Kiira Korpi ei tuonut mitalia Tallinnan EM-kilpailuista, mutta kisojen päätöspäivänä hän tarjosi televisiokatsojille runsaasti silmänruokaa poliisi-esityksellään. Nyt nuori vaalea kaunotar on viimein huomattu myös rapakon takana, kun sikäläiset verkkolehdet hehkuttavat vuolaasti suomalaista.

Kyseessä ovat viihdeaiheinen With Leather sekä urheiluaiheinen amerikkalainen Total Pro Sports -julkaisut, jotka otsikoivat tänään ”Kiira Korpi on syy katsoa taitoluistelua Olympialaisissa”. Julkaisu kehottaa seuraamaan suomalaista ja on kirjoittanut Korvesta artikkelin kuvien kanssa. Mainittua tulee luonnollisesti myös Kiiran aikaisempia saavutuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja lisäksi myös Kiiran isään viitataan lyhyesti. Katso Total Pro Sportin juttu tästä ja With Leatherin juttu tästä.

Julkaisut ovat tehneet myös hieman työtä artikkelinsa eteen, sillä ne ovat keränneet juttujensa yhteyteen peräti kolmekymmentä kuvaa Kiira Korvesta näytteeksi siitä mitä Olympialaisissa tullaan näkemään.