Huippumalli Miranda Kerr näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr listattiin viime viikolla amerikkalaisen Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman kymmenen seksikkäimmän naisen joukkoon. Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa seurusteleva kaunotar poseeraa parhaillaan vuoden 2010 Pirelli-kalenterissa muiden huippumallien kanssa alastomana.

Nyt Miranda nähdään kuitenkin myös hieman tavanomaisissa ja kiltimmissä bikinikuvissa. Tällä viikolla julkaistut paparazzi-otokset ovat peräisin neitokaisen mainoskuvauksista, ja niissä Miranda nähdään poseeraamassa vaaleanpunaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.

Uusimmat