Näyttelijäkaunotar teinitähdestä: ”Coolimpi kuin minä koskaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan hulvatonta Zombieland-elokuvaa myös Suomen elokuvateattereissa tähdittävä amerikkalaisnäyttelijä Emma Stone on valittu useita kertoja maailman seksikkäimpien naisten joukkoon. Viihdelehti Stara tapasi hänet Sitgesin elokuvafestivaaleilla Espanjassa.

Elokuvassa Emma Stonen kanssa valkokankaalla seikkailevat Woody Harrelson, Abigail Breslin ja Jesse Eisenberg. Breslin oli elokuvan kuvausten aikaan vasta 11-vuotias. Hän on kuitenkin nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo merkittävää uraa näyttelijänä, ja Emma olikin vaikuttunut nuoren kollegansa taidoista. Itsekin lapsesta saakka näytellyt Stone ei kuitenkaan nähnyt itseään nuoressa tähdessä.

– En. Abigail on paljon coolimpi kuin minä itse olin koskaan. Ja hän on paljon lahjakkaampi kuin minä tulen koskaan olemaan. Piste. Tai en ainakaan ollut sellainen yksitoistavuotiaana, Emma totesi Staralle.

– Hän on nyt 13-vuotias, mutta hän oli uskomaton elokuvissa jo kun hän oli vasta kuusivuotias. Minä opin niin paljon häneltä. Takaan, että opin enemmän häneltä kuin hän olisi koskaan voinut oppia minulta. Hän on paljon coolimpi kuin minä.

Katso koko haastattelu videona tästä.