Maailman seksikkäimmät peliohjelmien juontajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia listauksia television kaunottarista. Nyt on vuorostaan listattu maailman seksikkäimpiä television peliohjelmien juontajia Real TV Addict -julkaisussa. Mukaan ei ikävä kyllä ole otettu suomalaisia ohjelmia.

Osa listalla olevista kaunottarista on poseerannut jopa miestenlehtien, kuten Playboyn, sivuilla. Viiden seksikkäimmän listan ykkösenä komeilee Jennifer Cole, joka on entinen Hawaiian Tropic -malli ja juontanut televisiourallaan muiden muassa ohjelmia Sex Wars, House of Style ja Strip Poker. Katso kuvat tästä.

Toiseksi seksikkäimmäksi rankattiin Brooke Burns, joka on nähty peliohjelmien lisäksi myös Baywatch, Dog Eat Dog ja Miss Guided -televisiosarjoissa. Kolmantena listalla oli Julie Hayek, joka on muiden muassa entinen Miss USA ja juontanut peliohjelmaa Break The Bank.

Viiden seksikkäimmän joukkoon mahtuivat myös Onnenpyörä-ohjelman juontaja Vanna White ja The View -ohjelmasta tunnetuksi tullut Meredith Vieira, joka otti Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajaksi sen jälkeen kun edellinen juontaja Regis lopetti.