BB-Niko Saarinen jättämässä Suomen? ”Voisin muuttaa vaikka Viroon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen realityjulkkis Niko Saarinen, eli BB-Niko, nähdään nykyisin televisioruuduissa lähinnä chat-ohjelmien juontajana. Nyt hän on paljastanut viihdelehti Staran blogissaan pohtineensa myös muuttoa pois Suomesta eteläiseen naapuriimme.

Niko kirjoittaa, että hänestä tulisi hyvä virolainen, koska puhuisi pienessä humalassa kieltä aika hyvin. Hän myöntää ettei laulajanura tule kysymykseen, mutta kohujulkkiksen ura kiinnostaisi.

– Olen päättänyt että lähden edustamaan itseäni myös maailmalle, en kylläkään laulajana. Miksei musta voisi tulla Virossa tunnettu? Vaikka sitten kohujulkkiksena, mutta ois hienoa laajentaa “osaamistaan” myös naapureille, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

Hän ei kaavaile välttämättä suoraan televisiotähteyttä, vaan suunnittelee valloittavansa maan ensin esimerkiksi YouTube-videoiden avulla. Lopulta hän toteaa olevansa valmis muuttamaan Viroon jos hanke onnistuisi.

– Ja jos tää hanke lähtisi nyt etenemään niin voisin ihan hyvin muutta vaikka Viroon, sieltä pääsee melkeen yhtä nopee Suomeen kuin Keravalta, Helsinkiin. Hinnathan siellä on halvemmat ja asuminen.. Anu Saagim voisi vaikka adoptoida mut suojatikseen?