Hayden Panettiere esitteli rintavakonsa Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere on viettänyt muutaman viikon ajan hiljaiseloa julkisuudesta. Alkuvuodesta hänet bongattiin useaan otteeseen uuden miesystävänsä, ukrainalaissyntyisen nyrkkeilijämestarin Wladimir Klitschkon seurassa Miamissa. Nyt kaunotar on ehtinyt jo Ruotsiin saakka.

20-vuotias Hayden on viettänyt viimeiset pari kuukautta pääasiassa hiljaiseloa julkkisjuhlista ja otsikoista, mutta nyt hänet on kuvattu jälleen poseeraamassa punaisella matolla. Panettiere osallistui nimittäin viikonloppuna Elle-lehden julkkisjuhliin naapurimaassamme Ruotsissa. Hänen juhla-asunsa oli totuttua Hayden-tyyliä rohkeampi paljastaen myös tähden rintamuksen. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna Hayden otti urallaan ensimmäisiä selkeitä askeleita myös valkokankaan suuntaan, kun hän tähditti cheerleader-aiheista I Love You, Beth Cooper -elokuvaa. Hänet nähtiin leffassa myös nakuilemassa. Alkaneena vuonna hänet nähdään elokuvateattereissa kahdessa elokuvassa ja häntä kuullaan yhdessä ääniroolissa.