Katy Perry aikoo naimisiin alastomana – vieraatkin nakuna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken seuratuimmista julkkispareista, laulaja Katy Perry ja hänen miesystävänsä Russell Brand, kihlautuivat äskettäin ja aikovat myöhemmin myös naimisiin. Nyt he ovat paljastaneet mielenkiintoisen yksityiskohdan hääsuunnitelmistaan.

Pariskunta aikoo nimittäin kertomansa mukaan astella alttarille alastomana ja vaatia myös vieraitaan riisumaan vaatteensa. Luonnollisesti kyse oli mitä luultavimmin vain vitsailusta. Katy Perryn räväkkyyden tietäen moinen suunnitelma voisi kuitenkin kuulostaa jopa aidolta. Aivan lähiaikoina pariskunta ei ole vielä avioitumassa, mutta silti Brand totesi julkkisjuhlissa hääsuunnitelmistaan.

– Aiomme mennä naimisiin alastomana. Kaikki perheetkin tulevat olemaan nakuina. Emme ole vielä täysin päättäneet kuinka sen teemme. Meillä ei siis ole vielä kerrottavana mitään mehukkaita yksityiskohtia, Russell Brand totesi EMI-yhtiön pre-Grammy -juhlissa viikonloppuna.

– Mitkään normaalit unelmahäät eivät tule kyseeseen. Pappi alkaa sulaa, ja eturivissä tulee istumaan koulutovereitani, ja kaikkien pitää sanoa ”peruna”, Russell jatkoi vitsailuaan Access Hollywoodin mukaan.