Brittany Murphyn mies: Elokuvastudio aiheutti kuoleman!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äkillisesti sydänkohtaukseen viime joulukuussa menehtyneen näyttelijättären Brittany Murphyn aviomies Simon Monjack syyttää vaimonsa kuolemasta Warner Brothers -elokuvastudiota. Monjack on kertonut jopa haastavansa kyseisen leffafirman oikeuteen vaimonsa kuolemantuottamuksesta, The Daily Beast -julkaisu kertoo.

32-vuotiaana kuolleen Murphyn aviomies Simon Monjack on kertonut vaimonsa olleen murtunut huonon työtilanteensa vuoksi ja uskoo siitä aiheutuneen stressin johtaneen kuollettavaan sydänkohtaukseen. Murphy menetti juuri ennen kuolemaansa roolin The Caller kauhuelokuvassa. Murphyn aviomiehen mukaan näyttelijätär menetti samaan aikaan myös hänelle luvatun ääniroolin Happy Feet -animaation kakkososasta.

Molemmat elokuvat ovat Warner Brothers -studioiden tuotantoa. Warner Brothersin edustajat ovat ehtineet jo kiistää elokuvastudiolla olleen mitään tekemistä Murphyn kuoleman kanssa. Leffafirma kiistää edes tehneensä Murphyn kanssa sopimusta Happy Feet -elokuvan jatko-osaan osallistumisesta.

Murphyn virallinen kuolinsyy ei ole vielä selvinnyt. Viranomaiset ovat kuitenkin kommentoineet kuoleman vaikuttaneen luonnolliselta. Tähden huhuttiin käyttävän huumeita, mutta niin näyttelijättären äiti kuin aviomieskin ovat julkisuudessa kiistäneet huumehuhut. Anoreksiaakin sairastaneen Murphyn makuuhuoneesta löydettiin kuitenkin kymmenkunta reseptilääkettä, joiden on epäilty vaikuttaneen tähden poismenoon.