Maailman paras tavis-peppu hakusessa – katso osanottajat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien kohutuimmista vaatemerkeistä, American Apparel, on käynnistänyt mainosmielessä kilpailun, jossa haetaan maailman parasta peppua. Lähinnä seksikkäistä mainoksistaan tunnetun tuotemerkin verkkosivustolla kuka tahansa voi osallistua kisaan ja arvostella muiden takapuolia.

Kisaan voi osallistua kuka tahansa lähettämällä oman peppukuvansa kisaan. Palkinnot eivät ole päätähuimaavia, mutta 300 dollarin tuotepalkinnon lisäksi voitokas peppu pääsee mukaan vaatemerkin mainoskampanjaan, Markkinointi & Mainonta uutisoi.

Tällä hetkellä äänestyksen ykkösenä on chicagolaisen mira-nimimerkin lähettämä peppukuva, jonka saamien äänten keskiarvo on 4,38/5. Toisella sijalla on nimimerkki DONK 4,28 keskiarvollaan ja kolmantena Stepho 4,23 keskiarvollaan. Kuvia on tähän mennessä ilmoitettu mukaan 479 kappaletta.