Michael Jacksonin lapset varastivat show’n Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana Los Angelesissa jaettiin musiikkialan Oscarit, eli Grammy-palkinnot, jo 52. kerran. Illan aikana lavalla nähtiin sankka joukko todellisia supertähtiä, mutta illan tunteikkain hetki koettiin kuitenkin kun Michael Jacksonin lapset nousivat lavalle.

Viime kesänä kuolleen Popin kuninkaan lapset, 12-vuotias Prince Michael ja 11-vuotias Paris, saapuivat gaalaan vastaanottamaan isälleen myönnetyn elämäntyö-Grammyn.

– Kaikissa hänen kappaleissaan sanoma oli yksinkertainen. Rakkaus. Me jatkamme hänen viestinsä kertomista maailmalle, Prince Michael kertoi kiitospuheessaan.

Supertähden poika kiitti puheessaan Jumalaa siitä että tämä on varjellut lapsia kuluneiden seitsemän kuukauden ajan. Lisäksi hän muisti kiittää myös isoisäänsä ja isoäitiään heidän rakkaudestaan ja tuestaan. Myös Paris sai oman puheenvuoronsa tunteikkaan esiintymisen aikana.

– Isän olisi pitänyt olla täällä. Isän piti esiintyä viime vuonna. Kiitos. Rakastamme sinua isä, Paris totesi.

Mukana juhlissa oli sisarusten lisäksi myös muutamia muita lähisukulaisia, jotka olivat pukeutuneet mustiin pukuihin. Michael Jacksonin muistoksi heillä oli punaiset nauhat käsissään. Ennen palkinnon luovuttamista näyttävä supertähtijoukko esitti yhdessä Jacksonin Earth Song -kappaleen.