Miranda Kerrin alastonkuvia julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr poseeraa vuoden 2010 Pirelli-kalenterissa monien muiden maailmankuulujen kaunottarien kanssa alastomana. Samaan tapaan hän poseeraa nyt myös GQ-lehden sivuilla.

Kyseessä ovat Mirandan uran ehkäpä rohkeimmat kuvat. Nyt GQ-lehden otoksia on julkaistu jo etukäteen myös verkossa. Aiemmin nähtyjen muutaman kuvan lisäksi tuoreissakin otoksissa näyttävä huippumalli poseeraa myös alastomana. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.