Twilight-tähdet ehdolla vuoden surkeimmiksi näyttelijöiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuva-alan maailmankuulujen Oscar-palkintojen vastakohtana alalla jaetaan nykyisin vuosittain myös Razzie-palkinnot vuoden huonoimmista suorituksista. Nyt on selvinnyt, että tänä vuonna ehdokkaiden joukossa ovat myös Twilight-elokuvien molemmat päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart.

Pattinson on ehdolla Twilight – Uusikuu -elokuvan roolistaan Vuoden huonoimman miespääosan Razzien saajaksi. Stewart on puolestaan ehdolla vastaavassa kategoriassa naisten sarjassa.

Erityisen paljon ehdokkuuksia saivat myös Transformers: Kaatuneiden kosto sekä Land Of The Lost, jotka ovat molemmat ehdolla peräti seitsemässä sarjassa. Näiden elokuvien päätähdet Megan Fox ja Will Ferrell ovat niin ikään ehdolla Vuoden surkeimmista pääosista Twilight-tähtien tavoin.