Elokuvaohjaaja paljasti: ”Pesen hiukseni oluella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen elokuvaohjaaja Michael Winner on paljastanut näyttävän kuontalonsa salaisuuden. Helmenvalkoisista hiuksistaan tunnettu ohjaaja kertoi nimittäin The Sun -lehdelle pesevänsä hiuksensa mieluiten käymistuotteella.

Nykyisin sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa työskentelevä Michael Winner paljasti käyttävänsä hiusten pesemiseen olutta, koska se saa hänen hiuksensa voimaan paremmin ja näyttämään terveeltä. Hänen mukaansa mikä tahansa kylmä lager-olut käy pesemiseen, mutta elokuvaohjaajallakin on toki oma suosikkinsa.

– Se antaa hiuksilleni elinvoimaa. Voin käyttää mitä tahansa lageria, mutta hiukseni suosivat Heinekeniä, Michael Winner kertoi.

74-vuotias ohjaajaveteraani Michael Winner on toiminut elokuvaohjaajana vuodesta 1956 saakka. Hänen aktiiviuransa päättyi jo vuonna 1999. Häen tunnetuimpiin elokuviinsa kuuluu muiden muassa vuonna 1974 julkaistu The Death Wish.