Hiuksensa blondannut teinitähti: ”Nyt on enemmän vientiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. 18-vuotias Emma on nähty jo valkokankaalla useammassakin elokuvassa, mutta kohuotsikoita ei ole juuri kertynyt. Taannoin hänen väitettiinkin olevan liian kiltti todelliseksi supertähdeksi.

Nyt Emma on muuttanut hieman ainakin ulkoista olemustaan, sillä hän on vaalentanut hiuksensa. Siinä ei ole mitään kovin ihmeellistä, mutta näyttelijättären mukaan hiusten värin vaihtamisen jälkeen miehet ovat kiinnittäneet häneen selvästi aikaisempaa enemmän huomiota.

– Minä viihdyin oikein hyvin brunettena, mutta blondina… minä olen viihtynyt erittäin hyvin. Kundit kiinnittävät minuun enemmän huomiota, joka on outoa. Kun minulla oli tummat hiukset, tytöt sanoivat minua nätiksi, mutta nyt blondina kundit kehuvat minua. En oikein tiedä mitä siitä pitäisi päätellä, Emma ihmetteli Us Weekly -lehdessä.

Yhdeksänvuotiaana ensimmäisessä suuressa roolissaan Blow-elokuvassa nähty ja viime talvena Koirahotelli-elokuvan naispääosassa läpimurtonsa tehnyt Emma Roberts on näyttelijä Eric Robertsin tytär, joten suvussa on alalta paljon kokemusta. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain.