Facebook paljasti: Hollywoodin julkkispari kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnetut Hollywood-tähdet Drew Barrymore ja Justin Long ovat ilmeisesti kihlautuneet. Useista elokuvista tuttujen tähtien kihlautuminen paljastui, kun Drew päivitti asian Facebook-profiiliinsa. Muilla tavoilla kumpikaan ei ole vielä kihlausta vahvistanut.

Drew Barrymore ja Justin Long ovat seurustelleet jo pitkään, mutta he erosivat keväällä 2008. Lähes vuoden eron jälkeen he löysivät toisensa uudelleen. Siitä saakka viihdelehdissä on saatu lukea kuinka hienosti suhde on voinut, ja nyt seurustelu on johtamassa avioliittoon.

Kuvakaappaus Barrymoren Facebook-profiilista paljastaa samalla, että neitokainen ei ole tainnut hetkeen perata yhteisöpalvelun postilaatikkoaan. Hänellä on nimittäin 3.000 lukematonta viestiä saapuneet-laatikossaan.