Fergien rinnat varastivat show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajana sekä myös näyttelijänä tunnettu Stacy ”Fergie” Ferguson oli kymmenien muiden supertähtien tapaan mukana viikonloppuna järjestetyssä Grammy-gaalassa. Hänen asunsa oli yksi illan tyrmäävimmistä.

Las Vegas -tähti Josh Duhamelin kanssa naimisissa oleva poptähti saapui juhliin miehensä kanssa. Hän oli pukeutunut iltapuvun sijaan siniseen cocktail-asuun, jonka antava rintamus nosti rintavarustuksen pääosaan asukokonaisuudessa. Katso kuvat tästä.

Joulukuussa Fergien asu petti Rob Marshallin ohjaaman musiikkielokuvan kuvauksissa. Laulaja paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla, sillä hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa. Tämä tapahtui lukuisia kertoja, ja elokuvan puvustaja Colleen Atwood joutui lopulta keksimään keinoja saadakseen rinnat pysymään piilossa kameroilta.