Abigail Clancy bikineissä merellisissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Hän on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin takia.

Nyt Abigail Clancy poseeraa FHM-lehden brittiversion maaliskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla varsin näyttävästi. Bikiniasuinen kaunotar nähdään merellisissä tunnelmissa muiden muassa purjeveneen kannella ja rannalla. Katso kuvat tästä. Viime kesänä Abigail Clancy osallistui poikaystävänsä kanssa FiFi UK Fragrance Awards 2009 – julkkisjuhliin, joissa hänen asuvalintansa petti ja toinen rinta paljastui paidan kätköistä. Nämä hieman vanhemmat kuvat löytyvät edelleen tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli kolme vuotta sitten kilpailijana mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.