Nadeea Volianova Grammy-gaalassa strippariasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Los Angelesissa juhlitun Grammy-gaalan antia on saatu eilen ja tänään ihastella viihdelehdissä ympäri maailman. Eilen nähtiin pääasiassa toinen toistaan näyttävämpien supertähtien asukokonaisuuksia, mutta tänään on ehditty jo keskittyä myös toiseen ääripäähän.

Juhlallisen gaalaillan suurin rimanalitus nähtiin Nadeea Volianovan yllä. 28-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä asuu nykyisin Britanniassa. Iltapuvun sijaan hän oli pukeutunut tilaisuuteen asuun, joka sai kaikessa paljastavuudessaan hänet näyttämään enemmänkin stripparilta kuin gaalajuhlan vieraalta. Katso kuvat tästä.

Nadeea Volianova korosti tätä vaikutelmaa keikistelemällä kameroille peppu pystyssä ja pakaroitaan minimaalisen pienen hameensa alta vilkutellen. Ei siis ihme, että mediassa hänen on epäilty unohtaneen iltapukunsa kotiin ja lähteneen vahingossa alusasussa juhliin.