Tässä vasta julkkispari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalaisillekin lähinnä suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Hayden Panettiere kuvattiin Miami Beachilla uuden miesystävänsä, jättiläismäisen nyrkkeilijä Wladimir Klitschkon kanssa.

Nyt pariskunta on poseerannut ensimmäistä kertaa yhdessä julkkisjuhlissa. Julkkismaailman epäsuhtaisin pariskunta poseerasi punaisella matolla Hampurissa, Saksassa, järjestetyssä musiikkialan tapahtumassa. Kuvista voidaan huomata kuinka merkittävän suuri parin kokoero on. Katso kuvat tästä.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias moninkertainen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko ei ole mikään rivimestari, sillä hän pitää parhaillaankin hallussaan lukuisia raskaansarjan mestaruuksia. Wladimir Klitschko on nähty myös valkokankaalla, sillä hän otteli Ocean’s Eleven -elokuvassa Lennox Lewisin kanssa.