Nuori suosikkinäyttelijä ajoi jyrkänteeltä ja kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Justin Mentell on kuollut. Hän menehtyi maanantai-iltana Madisonin kaupungin liepeillä Wisconsinissa tapahtuneessa auto-onnettomuudessa vain 27-vuotiaana.

Asiasta uutisoineen People-lehden mukaan surmansa saaneen näyttelijän auto oli pudonnut jyrkänteeltä Blanchhardvillen liepeillä ja osunut kahteen puuhun. Mentellin ruumis löydettiin myöhemmin hänen murskautuneen autonsa läheltä. Hän ei ollut käyttänyt turvavyötä.

Texasin Austinissa syntynyt Justin Mentell näytteli Garrett Wellsin roolia suositussa amerikkalaisessa Boston Legal -televisiosarjassa vuosina 2005 – 2006. Viime vuonna hän oli mukana myös G-Force -elokuvassa muiden muassa Nicolas Cagen kanssa. Hänen agenttinsa ei ole vastannut kommenttipyyntöihin.