Miten rohkea kaula-aukko, Katy Perry

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Katy Perry osallistui viime sunnuntaina pidettyyn Grammy-gaalaan yhdessä koomikko-kihlattunsa Russel Brandin kanssa. Pariskunta nähtiin myös gaalan jälkeisissä juhlissa, joissa poppari herätti huomiota erittäin antavalla kaula-aukollaan.

Hot’n’Cold -hitillään Grammyn saajaksi ehdolla ollut laulaja vaihtoi monien muiden tähtien tavoin asuaan gaala-illan aikana. Tähden jatkojuhlien iltapuku oli hopeanvärinen luomus, jonka erittäin syvään uurrettu kaula-aukko ei jättänyt paljoa arvailujen varaan. Katso kuvat tästä.

Poppari ja hänen miesystävänsä Russell Brand menivät vuoden vaihteessa kihloihin vain neljän kuukauden serustelun jälkeen. Pariskunta ei ole vielä ilmoittanut julkisuuteen tulevaa hääpäiväänsä. Viikonlopun pre-Grammy -juhlissa pari vitsaili menevänsä naimisiin täysin alastomina ja vaativansa vieraitaankin olemaan häissään alasti. Popparin huhuttiin myös taannoin olevan raskaana, kun tähti vihjaili blogissaan perheenlisäystä olevan tulossa. Raskaushuhut osoittautuivat kuitenkin perättömiksi.