Kuka kutsui turhat julkkikset Grammy-gaalaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Los Angelesissa järjestettiin perinteinen Grammy-gaala, joka vastaa elokuva-alan Oscar-gaalaa. Tapahtumassa jaettiin useita kymmeniä pystejä ansioituneille muusikoille ja laulajille. Luonnollisesti tilaisuutta todistamassa paikalla oli sankka joukko supertähtiä.

Joukkoon mahtui kuitenkin myös niin sanottuja ”turhia julkkiksia”, kuten esimerkiksi kovasti kohua aiheuttaneen Jersey Shore -ohjelman parivaljakko Snooki ja Mike ”The Situation” Sorrentino, joita pidetään tällä hetkellä yleisesti Yhdysvaltojen turhimpina julkkiksina. Katso kuvat tästä.

Nyt amerikkalaisissa viihdelehdissä ihmetellään kilvan sitä kuka oli kutsunut realitytähdet arvostettuun gaalaan monien oikeiden supertähtien tavoin. Ensi torstaina Suomessa järjestetään vastaava tilaisuus, kun Emma-palkinnot jaetaan musiikkialan ansioituneimmille tähdille. Nähtäväksi jää seuraako vieraslista Amerikan mallia ja ovatko mukana myös esimerkiksi Johanna Tukiainen ja Martina Aitolehti.