Lehti: Suomalainen BB-julkkis raiskattiin Virossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tuoreimmalta tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Ragnar Orav on Hymy-lehden mukaan joutunut väkivaltaisen raiskauksen uhriksi. Realityjulkkis paljasti lehdelle ettei ole aiemmin uskaltanut kertoa tapauksesta edes läheisilleen.

Ragnarin mukaan tapaus sattui Virossa viime kesänä, eli ennen hänen osallistumistaan Big Brother -kilpailuun. Hän kertoo olleensa vahvasti juopuneena juhlimassa ystävänsä kanssa, kun ulkona hänen luokseen tuli kaksi venäjänkielistä miestä. Tämän jälkeen hänet oli raiskattu ja pahoinpidelty. Sanojensa vakuudeksi hän on esittänyt valokuvia, joissa hänen kaulassaan on pitkä viiltohaava.

BB-talossa asuessaan Ragnar paljasti muille asukkaille vanhempiensa hylänneet hänet saatuaan tietää poikansa homoseksuaalisuudesta. Isän lisäksi myöskään äiti ei hyväksynyt nuoren miehen homoutta, vaan äiti vaati Raksua muuttumaan tai muuttamaan. Poika valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon ja muutti kotoaan jo teini-ikäisenä ja meni myös kihloihin poikaystävänsä kanssa. Raksun tarinaa kuunnelleet asukkaat tyrmistyivät erityisesti tavasta, jolla pojan homous selvisi vanhemmille.