Lost-kaunotar jättää näyttelemisen – vetäytyy julkisuudesta kokonaan?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Eilen Viihdelehti Stara uutisoi, kuinka Lost-sarjan tähti Matthew Fox aikoo jättää televisio-uransa sarjan kuvausten päätyttyä. Nyt sarjan naistähdistä Evangeline Lilly on paljastanut jättävänsä näyttelemisen kokonaan suosikkisarjan tullessa päätökseensä ensi keväänä.

– Arvostan näyttelemistä ja se on ollut mahtava kokemus. Näytteleminen ei kuitenkaan ole minulle intohimo niin kuin sen pitäisi olla, jotta itseään voisi kutsua näyttelijäksi, Evangeline Lilly kertoi E! Online-julkaisulle.

Yksityisyyttään arvostava Lilly uhkasi jo kolme vuotta sitten jättää Lost-sarjan siitä syntyneen julkisuuden vuoksi. Juuri julkisuus on yksi syistä, joiden vuoksi tähti aikoo hylätä näyttelijän uransa.

– Haluan omaa rauhaa. Haluan jättäytyä julkisuudesta ja nauttia jälleen normaalista elämästä, tähti kertoi Lostin jälkeisistä suunnitelmistaan.

Lähetyssaarnaajanakin lyhyen aikaa toiminut näyttelijätär on kertonut aikovansa jatkaa uraansa humanitäärisen työn parissa. Yhdeksällä Emmyllä palkitun Lostin kuudes ja viimeinen tuotantokausi alkaa Suomessa Nelosella 25. päivä kuluvaa kuuta.