Mass Effect 2 valtasi pelilistan – MAG jäi selvästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelialalla on eletty jännittäviä hetkiä, kun parin viikon sisällä julkaistiin useampiakin mielenkiintoisia ja suosittuja pelejä. Tänään julkaistun Suomen virallisen Figma-pelilistan mukaan suoraan myyntilistan ykköseksi singahti lopulta Mass Effect 2.

Toinen ennakkosuosikki MAG jäi listaykkösestä selvästi, sillä se debytoi ensimmäisellä viikollaan vasta listan sijalla neljä. Sen edelle mahtuivat ykkösen lisäksi myös edelleen listan kärkipaikoilla hyvin viihtyvä Call Of Duty: Modern Warfare 2 sekä Wii Fit Plus.

Tuoreella Top 10 -listalla oli edellä mainittujen lisäksi mukana myös kaksi muutakin uutta tulokasta, kun Vancouver 2010 debytoi sijalla yhdeksän ja Mario & Sonic At The Olympic Winter Games sijalla kymmenen.

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Listat kootaan yli kahdensadan pelikaupan lähettämien myyntiraporttien pohjalta.