21-vuotiaan realitytähden alastonkuvat vääriin käsiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen realityjulkkiksiin on jo jonkin aikaa kuulunut myös The Jersey Shore -ohjelman nuoria aikuisia, joiden elämää ohjelmassa on seurattu. Sarjan hahmot ovat nykyisin tosin varsin väheksyttyjä tähtiä ja yleensä lähinnä pilkan kohteena, koska he ovat yrittäneet päästä otsikoihin moninaisin keinoin.

Yksi realityohjelmassa nähtävä henkilö on 21-vuotias Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi. Hän esiintyy RadarOnline -julkaisun saamien tietojen mukaan alastonkuvissa ja -videolla, joita kaupataan parhaillaan eniten tarjoavalle. Neitokainen kuitenkin kiisti itse väitteet pian uutisoinnin jälkeen ja ihmetteli asiaa Twitter-blogissaan.

– En tiedä mistä Radar Online keksii juttunsa. Ihmeellistä, Snooki kirjoitti.

The Jersey Shore -realitysarjan ensimmäinen tuotantokausi ehti aiheuttaa pahennusta muiden muassa baaritappelulla, mutta siitä huolimatta, tai juuri siksi, MTV ilmoitti viime viikolla tilanneensa ohjelmasta myös toisen tuotantokauden. Samoihin aikoihin kanavan ohjelmistoon päätyy myös suomalaisten Duudsonien oma ohjelma.