Amanda Seyfried uransa rintavimmassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mamma Mia! -elokuvan roolinsa myötä taannoin läpimurtonsa tehnyt ja loppuvuodesta maailmalla myös Jennifer’s Body -elokuvaa yhdessä Megan Foxin kanssa tähdittänyt Amanda Seyfried tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodin A-sarjaan.

Usein viihdelehtien kansiin ja otsikoihin pääseminen edellyttää näyttäviä poseerauksia, ja nyt Amanda Seyfried on sellaiseen ryhtynyt. Hänet nähtiin jo aiemmin GQ-lehden sivuilla vähissä vaatteissa ja Chloe-elokuvassa myös alastomana. Nyt neitokaisella on ollut vaatteet yllään, mutta julkkisjuhlissa bongattua kaunotarta ei ole aiemmin näin rohkeassa kaula-aukossa ikuistettu. Katso kuvat tästä.

Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen. Nykyisin kaunotar on 24-vuotias. Jo kuukausia sitten maailmalla ensi-iltansa saaneen Jennifer’s Body -elokuvan Suomen ensi-ilta on täysin hämärän peitossa.