Bikiniasuinen poika tyrmistytti Idol-karsinnoissa – tuomarit poistuivat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kisassa on tuttu näkemään aika ajoin myös ylilyöntejä, kun julkisuutta janoavat nuorukaiset haluavat erottua joukosta kuka mitenkin. Viime vuodelta on vielä tuoreessa muistissa Bikini Girl, eli Katrina Darrell. Nyt hän on saanut seuraajan denveriläisestä nuoresta miehestä.

Parhaillaan käynnissä olevassa American Idol -kilpailussa nähtiin nimittäin kuluvan kauden tökeröin suoritus, kun 25-vuotias nuori mies, Ty ”Bikini Boy” Hemmerling, saapui koelauluun punakeltaisiin bikineihin sonnustautuneena. Kilpailun nimekäs tuomaristo Simon Cowell ja Victoria Beckham mukaanlukien ei kovin pitkään moista menoa katsellut, vaan poistui jo muutaman sekunnin lauluesityksen jälkeen takahuoneeseen jättäen julkkistyrkyn yksin huoneeseen.

Katso video tästä tai artikkelin alta. Viime vuonna Bikini Girl erottui edukseen tästä esityksestä, sillä hän osasi laulaa ja pääsi pariinkin otteeseen myös jatkoon ennen putoamistaan semifinaaleissa.