Huippumallit nakuilevat lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbell nähdään Love-lehden tuoreessa kansikuvassa alastomana. Hiljaiseloa viime aikoina viettäneen tähden lisäksi lehden eri kansissa nähdään myös muita tunnettuja supermalleja.

Stylisti Katie Grandin luotsaama muotilehti tunnetaan myös siitä, että sen kansikuvissa on vuosien varrella nähty nimekäs joukko huippumalleja alastomana. Nyt lehden kolmas numero on julkaistu siten, että sitä myydään useilla eri kansikuvilla varustettuna. Katso kuvat tästä ja tästä.

Lehden sivuilla on poseerannut ja poseeraa parhaillaan muiden muassa Lara Stone, Naomi Campbell, Amber Valletta, Daria Werbowy, Jeneil Williams ja Kristen McMenamy. Lehti on suurehkon mediatalon tuottama, mutta sitä tehdään kuitenkin indie-hengessä ja epäsovinnaisesti. Lehden pääkirjoituksen mukaan se edustaa lehdistön uutta villiä sukupolvea.