Matkaoppaat: ”Viimeinkin jollain on m**aa näyttää totuus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa alkoi äskettäin uusi realityohjelma Matkaoppaat, jossa seurataan nimensä mukaisesti suomalaisten matkaoppaiden työskentelyä Alanyassa, Turkissa. Ohjelma on saanut suuren suosion katsojien keskuudessa, mutta samalla se on nostanut esiin paljon kysymyksiä.

Monet katsojat ovat ihmetelleet ohjelman antamaa kuvaa matkaoppaiden työstä, sillä ohjelman perusteella työ lomakohteessa ei olekaan niin ruusuista kuin suuri yleisö on tähän saakka olettanut. Matkaoppaana työskennelleet ovat sen sijaan olleet iloisesti yllättyneitä sarjan todenmukaisuudesta.

– On hieno nähdä, että ohjelma on noin realistinen. Viimeinkin jollain on munaa näyttää totuus siitä kuinka raskasta työ on. Matkaoppaat eivät ehdi makoilla uima-altailla, vaan tekevät niska limassa töitä pienellä palkalla, Alanyassa aiemmin työskennellyt matkaopas kertoi Staralle.

Eilen uutisoitiin, että Matkaoppaat-sarja on myyty Suomesta myös ulkomaille. Kauppalehden mukaan formaatti tullaan näkemään ainakin Ruotsissa, Puolassa ja Ranskassa.