Miesystävän Big Brother -voitto pelastamassa povipommin maineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on jo vuosien ajan pelannut varsin onnistunutta mediapeliä ja noussut samalla kotimaansa seuratuimmaksi julkkistähdeksi. Viime vuosi oli hänelle kuitenkin murheellinen, kun katkerat avioeroriidat saivat hänen suosionsa romahtamaan pohjalukemiin.

Siitä saakka Katie Price on yrittänyt saada suosiotaan taas nousuun, mutta huonolla menestyksellä. Taannoin hän osallistui Australian viidakossa realitykisaan juuri tästä syystä, mutta joutui lopettamaan kisan kesken kun brittikatsojat purkivat vihaansa äänestämällä hänet jopa päivä suorittamaan toinen toistaan ällöttävämpiä tehtäviä.

Nyt Katie on kuitenkin löytämässä uudelleen keinon nostaa suosiotaan. Hänen on-off -miesystävänsä Alex Reid nimittäin voitti äskettäin julkkisten Big Brother -kilpailun. Miesystävän voitto nosti samalla myös Katien media-arvoa ja kiinnostavuutta. Alexin voiton jälkeen myös hän on nimittäin ollut taas hetken aikaa haluttu tähti brittilehtien haastatteluihin.

– Hän on muuttanut imagoaan alhaisesta ja likaisesta vapaaottelijasta. Nyt hän tekee molemmista puolta aikaisempaa arvokkaamman, koska yleisö haluaa Alexin menestyvän, vaikka aiemmin he halusivat hänen epäonnistuvan, tiedottaja Phil Hall kertoi Heat-lehdelle.

Viime päivinä pariskunnan on huhuttu aikovan naimisiin vielä tämän vuoden aikana.