Baywatch-tähti Nicole Eggert tuoreissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Baywatch kuului maailman seuratuimpiin televisiosarjoihin ja sen tähdet olivat niin ikään maailman ihailluimpia kaunottaria. Pamela Andersonin kanssa sarjaa tähditti muiden muassa Nicole Eggert.

Nykyisin Nicole Eggert ei ole enää aivan yhtä seksikkäässä kuosissa kuin parhaina päivinään. Nyt hänet on ikuistettu juhlimassa 38-vuotispäiväänsä Tabu Ultra Lounge -klubilla Las Vegasissa yhdessä ystäviensä kanssa. Katso kuvat tästä.

Baywatch-aikaista Nicolea voi puolestaan ihastella vaikkapa tästä linkistä. Itseironian Eggert kuitenkin osaa, sillä nyt Eggert oli taannoin mukana videossa, jossa hänen pyöristyneestä ulkomuodostaan tehtiin pilkkaa.

– Olen todellinen nainen ja todelliset naiset lihovat. Tämä on uskomatonta, Nicole Eggert totesi tuolloin videossa.