Mitä Nicole Kidmanin huulille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, mutta viime aikoina hänen ulkonäkönsä on muuttunut erityisesti kasvojen osalta. Viikonloppuna Kidman kuvattiin miehensä Keith Urbanin kanssa Grammy-palkintogaalassa ja hänen erikoinen huulensa tallentui  kameroiden muistikorteille.

Tapahtuman punaisella matolla Pradan näyttävässä mustassa iltapuvussa kuvaajille poseeranneen 42-vuotiaan supertähden ”kolmas huuli” näyttäytyi nimittäin tällä kertaa jopa selvemmin kuin aiemmin. Veikkausten mukaan Nicole olisi ottanut huuleensa hieman liikaa täytettä, mutta varmaa tietoa siitä ei ole. Katso kuvat tästä ja tästä.

Edellisen kerran Nicolen huulia ihmeteltiin marraskuussa hänen poseerattuaan American Music Awards -Gaalassa. Tuolloin eräs amerikkalainen viihdesivusto ilmoitti ehdottavansa Nicolea hänen huuliensa perusteella seuraavan Batman-elokuvan Jokerin rooliin. Hän synnytti ensimmäisen biologisen lapsensa Sunday Rosen vajaa puolitoista vuotta sitten ja pääsi raskauden jälkeen nopeasti takaisin huippukuntoon.