Pet Shop Boys esiintyi faninsa olohuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on nähty vuosien varrella useampiakin tempauksia, joissa suositut yhtyeet ovat suunnanneet esiintymään kilpailuvoittajien ja fanien olohuoneisiin ja kotibileisiin. Nyt vastaava esimerkki on saatu hieman korkeammalta taholta.

Dancemusiikin brittiläinen uranuurtaja Pet Shop Boys on nimittäin heittänyt keikan fanin olohuoneessa. Keikka oli osa Brit Awards -palkintogaalan 30-vuotiasjuhlintaa. Yhtyeen parivaljakko Neil Tennant ja Chris Lowe yllättivät projektijohtaja Lorraine Sandsin saapumalla tämän kotiin ja esittämällä livenä jättihittinsä It’s A Sin.

Sands kertoi asiasta uutisoineelle BBC:lle luulleensa ensin näkevänsä vain hallusinaatioita. Samalla myös duo totesi erikoisen esiintymisen olleen heillekin varsin surrealistinen tapahtuma. Neil Tennant ihmetteli lisäksi kuinka paljon pienessä olohuoneessa voikaan lopulta tehdä. Tempauksen maksoi kansainvälinen luottokorttiyhtiö.