Popkaunotar Sarah Harding uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosituimpiin tyttöyhtyeisiin Britanniassa kuuluneesta Girls Aloud -ryhmästä tunnetuksi tullut vaalea kaunotar Sarah Harding on viettänyt bändinsä hajoamisen jälkeen hiljaiseloa otsikoista, mutta nyt hänet on jälleen paikallistettu.

Edelleen laulu-uraa tekevä neitokainen ikuistettiin rantatunnelmissa hänen nauttiessaan lomapäivästä. Sarah Harding oli pukeutunut vesileikkejä varten tyylikkääseen mustaan uimapukuun. Katso kuvat tästä.

28-vuotias englantilainen Sarah Harding tuli alunperin tunnetuksi Popstars-realityohjelman kilpailijana. Ohjelman myötä hänet kiinnitettiin Girls Aloud -yhtyeen jäseneksi. Sen lisäksi hänet tunnetaan myös mallina, näyttelijänä ja säveltäjänä. Nykyisin hän tekee soolouraa laulajana. Vuonna 2009 brittimiehet äänestivät hänet maailman 87. seksikkäimmäksi naiseksi.