Alison Brie alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Alison Brie tähdittää huippusuosittua Mad Men -televisiosarjaa ja tekee siinä sivussa myös mallintöitä. Nyt tumma neitokainen on päässyt poseeraamaan Complex-lehden sivuilla näyttävissä kuvissa.

Alison nähdään lehdessä poseeraamassa mustiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Useissa kuvissa hänellä on yllään myös joko musta tai valkoinen avonainen kauluspaita. Televisiotähden tyylikkäät kuvat löytyvät tästä.

26-vuotias amerikkalainen Alison Brie nähtiin ensimmäisen kerran televisiossa, kun hänet kiinnitettiin Hannah Montana -teinisarjan sivuosaan. Sittemmin tie vei nettisarjan kautta hieman suurempaan rooliin suositussa Mad Men -televisiosarjassa. Sen lisäksi hänet nähdään nykyisin myös Community-sarjan tähtenä. Lähiaikoina Alison Brie tekee myös debyyttinsä valkokankaalla elokuvassa Montana Amazon.