AnnaLynne McCordin rohkeassa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Kohujulkisuutta tavoitteleva kaunotar on hankkinut itselleen viime aikoina palstatilaa esiintymällä paljastavissa asuissa. Viime viikolla hänet ikuistettiin läpinäkyvässä paidassa, joka paljasti selvästi hänen rintansa. Homma toimi, ja nyt neitokainen on käyttänyt samaa kikkaa uudelleen. Hänet kuvattiin nimittäin toissapäivänä tapahtumassa, jossa kerättiin varoja Haitille. AnnaLynne edusti valkoiseen läpikuultavaan paitaan pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.