Dancetähti Günther on täällä jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2004 suomalaisiakin runsain mitoin tanssilattioille saanut ruotsalainen dancetähti Günther on edelleen voimissaan. Takavuosien listajyrä saapuu nimittäin tänään esintymään Suomeen.

Günther, oikealta nimeltään Mats Söderlund, julkaisi vuonna 2004 muiden muassa singlet Ding Dong Song, Touch Me ja Teeny Weeny String Bikini, joista jälkimmäisestä muodostui suuri discohitti. Sittemmin hittejä ei enää tullut, vaikka albumeja julkaistiin yhteensä neljä.  Günther jäi siis niin sanotuksi yhden hitin ihmeeksi.

Nyt Günther on kutsuttu esiintymään Suomen Turkuun, jossa hän nousee lavalle tänä iltana Börs-yökerhossa. Staran saamien tietojen mukaan Pikkulaskiainen-tapahtumaan on myyty yli 2.000 lippua, joten aivan tyhjälle salille ruotsalaisen ei tarvitse dancepoppiaan soittaa.