Dita von Teese suihkutteli alastomana näyttämöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Dita von Teese on ikuistettu Pariisissa esitettävässä burleskiesityksessä, jossa hän riisui itsensä alastomaksi ja suihkutteli näyttämöllä yleisön edessä.

Kyseessä oli Le Bain Noir -niminen esitys, joka ikuistettiin The Crazy Horse -nimisessä showravintolassa. Näyttelijän esiintyminen ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan, sillä hänellä oli yllään ainoastaan pienet muovinpalat nänniensä ja jalkovälinsä peittona. Katso kuvat ja video tästä.

37-vuotias Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.