Evangeline Lilly riehaantui fanitapaamisessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Lost-sarjan naistähti Evangeline Lilly on paljastanut jättävänsä näyttelemisen kokonaan suosikkisarjan tullessa päätökseensä tulevana keväänä, koska haluaa jatkaa normaalin elämän elämistä julkisuudesta erossa.

– Arvostan näyttelemistä ja se on ollut mahtava kokemus. Näytteleminen ei kuitenkaan ole minulle intohimo niin kuin sen pitäisi olla, jotta itseään voisi kutsua näyttelijäksi, Evangeline Lilly kertoi E! Online-julkaisulle.

Nyt Evangelina Lilly on kuitenkin näyttäytynyt julkisuudessa sarjan viimeisen tuotantokauden ensi-illan juhlallisuuksissa. Samalla hän osallistyi myös fanitapaamiseen, ja ainakin kuvien perusteella kaunis televisiotähti nauti tilanteesta täysin rinnoin. Hän nimittäin suorastaan riehaantui tilaisuudessa huutaen kädet ilmassa ja jakaen nimikirjoituksia sadoille faneilleen. Katso kuvat tästä.

Lähetyssaarnaajanakin lyhyen aikaa toiminut näyttelijätär on kertonut aikovansa jatkaa uraansa humanitäärisen työn parissa. Yhdeksällä Emmyllä palkitun Lostin kuudes ja viimeinen tuotantokausi alkaa Suomessa Nelosella 25. päivä kuluvaa kuuta.