Lorraine Nicholson on kuuma bikinikissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun näyttelijä Jack Nicholsonin tytär Lorraine Nicholson on jo 19-vuotias teinityttö, joka aloittelee parhaillaan omaa uraansa Hollywoodissa. Lorraine on työskennellyt sekä mallina että näyttelijänä.

Missitittelilläkin taannoin palkittu Lorraine Nicholson on bongattu paparazzikuviin uimarannalla, jossa hän esitteli erilaisia bikineitä ja surffilautoja. Kyseessä oli ilmeisesti jonkinlainen malli- tai mainoskuvaus. Katso kuvat tästä.

19-vuotias Lorraine Nicholson on Jack Nickholsonin ja Rebecca Broussardin tytär. Vuonna 2007 Lorraine voitti itselleen Miss Golden Globe -tittelin. Nykyisin yliopistoa käyvä neitokainen työskentelee opiskelunsa ohella mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty viidessä elokuvassa, joista tuorein, World’s Greatest Dad, sai ensi-iltansa vuonna 2009. Mallina hänet on nähty esimerkiksi Teen Vogue -lehdessä.