Kaley Cuocolla Grammy-gaalan suurin kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman merkittävin palkintojenjako Grammy-gaala järjestettiin Los Angelesissa jo viime viikonloppuna. Tapahtuman kuvallista antia on saatu seurata viihdelehtien sivuilla siitä saakka. Tällä kertaa otsikoihin on rapakon takana noussut televisiokaunotar Kaley Cuoco.

Kaley Cuoco nähtiin julkkisgaalassa erittäin näyttävässä mustassa iltapuvussa, joka vastasi mitä ilmeisimmin illan suurimmasta kaula-aukosta. Asun etumus oli nimittäin avoinna näyttelijäkaunottaren vatsaan saakka. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Kaley Cuoco tunnetaan Suomessakin suositun Teinitytön kasvatusopas -televisiosarjan tähtenä. Hän on lisäksi tehnyt uraa muiden muassa The Big Bang Theory, Siskoni on noita ja Pako. Hänen uransa näyttelijänä sai alkunsa vuonna 1992 ensi-iltansa saaneesta Quicksand-televisioelokuvasta.