Mediamoguli haluaa Conan O’Brienin FOX-kanavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin ja mitä ilmeisimmin myös vaikutusvaltaisin yksittäinen mediamoguli Rupert Murdoch on ilmaissut voimakkaasti halunsa saada NBC-kanavalta äskettäin lähteneen Conan O’Brienin omistamansa FOX-kanavan tähdeksi. FOX ilmaisi kiinnostuksensa jo ennen NBC-kiistan päättymistä, ja nyt myös Murdoch itse on ottanut asiaan kantaa.

Mediamogulin News Corp -yhtiön johtajat ovat tosin kiistäneet, että käynnissä olisi vielä neuvotteluja supertähden siirtymiseksi kanavalle. Kovin suurta kiirettä asian kanssa ei ole, sillä Conan O’Brien saa aloittaa kilpailevalla kanavalla aikaisintaan syyskuussa.

Entertainment Weekly kertoi eilen, että yhtiön sijoittajille järjestetyssä tilaisuudessa Rupert Murdoch kertoi olevansa valmis kiinnittämään Conanin kanavalle hetkessä, mikäli yhtiö voisi tehdä sillä voittoa. Hän tosin sysäsi vastuun asian toteuttamisesta ”ohjelmaväelleen”.

Samalla Murdoch kommentoi myös Avatar-ennätysleffan jatko-osaa. Hän esitti murheensa siitä, että mikäli senkin ohjaa James Cameron, ei jatko-osa näe ensi-iltaansa kovinkaan pian. Siihen saakka fanit saavat katsella ensimmäistä elokuvaa muilta tallenteilta, jotka julkaistaan tämän vuoden lopussa.