Michael Jacksonin lääkäri löysässä hirressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson menehtyi jo viime kesänä, mutta hänen kuolemaansa liittyvät poliisitutkimukset ovat edelleen kesken. Viranomaiset ovat vahvistaneet tutkimustensa olevan jo loppusuoralla, mutta mitään muuta ei ole juuri julkisuuteen kerrrottu.

Laulajan henkilökohtaisella lääkärillä Conrad Murrayllä epäillään olevan tekemistä poptähden yllättävän ja epäselvissä olosuhteissa tapahtuneen kuoleman kanssa. Lääkäri on ollut ykkösepäilty alusta saakka, ja heti kuoleman jälkeen hän jopa pakeni viranomaisia muutaman tunnin ajan.

Vielä ei ole kuitenkaan vahvistettu sitä tuleeko Murray lopulta saamaan syytteen supertähden kuolemasta. Syyttäjä on nimittäin kieltäytynyt kommentoimasta asiaa lehdille, ja samaan aikaan lääkäri odottaa päätöstä kohtalostaan. Hän on siis ollut jo reilun puolen vuoden ajan niin sanotusti löysässä hirressä. Kaikeksi onneksi tutkimusten uskotaan päättyvän tällä tai ensi viikolla. Murray on nähty viime päivinä useaan otteeseen liikkeellä lakimiestensä kanssa.