Muistatko vielä Tyttökullat? Tältä he näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurta maailmanlaajuista suosiota takavuosina nauttinut Tyttökullat-televisiosarja jätti jälkensä televisiohistoriaan. Sarjaa kuvattiin kahdeksan vuoden ajan ennen kuin se lopetettiin vuonna 1992. Nyt sarjan vielä elossa olevat tähdet ovat näyttäytyneet yhdessä.

Sarja kertoi kolmesta keski-ikäisestä ja yhdestä vanhemmasta naisesta. Sarjan tähdistä Estelle Getty menehtyi vuonna 2008 pitkäaikaiseen sairauteen. Hän oli kuollessaan 84-vuotias. Sen sijaan Betty White ja Rue McClanahan ovat edustaneet ohjelman tähtiä televisioalan juhlatilaisuudessa. Katso kuva tästä.

Rue McClanahan sai taannoin sydänkohtauksen, mutta toipui siitä hyvin. Hänelle tehtiin marraskuussa ohitusleikkaus, jonka jälkimainingeissa kohtaus iski. Hollywoodissa kiertävän huhun mukaan Betty White lähetti hänelle sairaalaan kortin, jossa luki ”Kuole pian, että voin olla viimeinen elossa oleva Tyttökulta”.