Povipommi juhli pika-avioliittoaan strippibaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price tarttui Big Brother -kisan voittaneeseen miesystäväänsä Alex Reidiin kuin takiainen tämän päästyä realitykilpailusta. Pariskunta päätti nimittäin mennä välittömästi naimisiin, mikä oli todellinen shokki heidän läheisilleen.

Vain pari kuukautta aiemmin Price jätti Reidin suorassa televisiolähetyksessä, mutta miehen kohonnut julkisuusarvo sai viime vuonna oman maineensa avioerossa ryvettäneen povipommin lopulta toisiin ajatuksiin. Uutta avioliittoaan Katie ja Alex juhlivat heille varsin sopivaan tyyliin Las Vegasin strippiklubeilla, joissa tuore aviopari pani ystävineen sileäksi noin 24.000 euroa.

Heidän nähtiin viettämässä hääjuhlia muiden muassa Spearmint Rhino ja Sapphire Gentlemen’s Club -nimisissä strippipaikoissa. Yönsä pari vietti Wynn-hotellin sviitissä, jonka hinta on noin 7.000 euroa yöltä. Huoneeseen he tilasivat muiden muassa shampanjaa. Varsinainen avioituminen Las Vegasissa maksoi julkkisparille vain 60 euroa, mutta kyseessä oli lehdelle yksinoikeudella myyty tilaisuus, joten se tuotti parille mitä ilmeisimmin jättisumman.