”Aviomieheni vietti yönsä Jordanin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian ykkösjulkkis Katie Price, eli povipommi Jordan, avioitui muutama päivä sitten yllättäen Las Vegasissa järjestetyssä seremoniassa. Nyt glamour-mallin ratsastusopettajan vaimo on avautunut lehdistölle.

Ratsastusopettaja Andrew’n vaimo Pollu Gould kertoo brittiläiselle Now! -lehdelle aviomiehensä viettäneen kaksi yötä povipommin kotona Syrreyssä. Hän kuitenkin lisäsi olleensa tietoinen asiasta jo vierailun alkaessa ja luottavansa täysin mieheensä. Andrew joutui nimittäin jäämään povipommin luokse runsaan lumentulon ja huonon ajokelin takia.

– Haluaisitko sinä miehesi ajavan kotiin sellaisessa kelissä? Luoja tietää mitä hänelle olisi tapahtunut. Tiesin koko ajan missä hän oli ja olimme tuolloin puhelimitse yhteydessä. Minä suosittelin häntä jäämään koska oli liian vaarallista ajaa, Gould kertoi lehdelle.

Mies palasi lopulta kolmantena päivänä kotiinsa, mutta joutui jättämään lumikinosten takia autonsa povipommin luo ja kävelemään kolme kilometriä lähimmälle junapysäkille.