Brittany Murphyn kuolemassa epäselvyyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hieman ennen joulua yllättäen kotonaan kuolleen Brittany Murphyn on tähän saakka uskottu kuolleen voimakkaisiin lääkkeisiin. Kuolinsyy ei ole kuitenkaan vieläkään varmuudella selvinnyt, ja tutkimukset jatkuvat edelleen. Tuoreimpien tietojen mukaan asiassa on ilmennyt epäselvyyksiä.

Kuolinsyyntutkijat ovat nimittäin TMZ-julkaisun mukaan vierailleet Brittany Murphyn ja tämän aviomiehen asunnossa tekemässä lisätutkimuksia, koska viranomaiset eivät olleet tyytyväisiä saamiinsa laboratoriotutkimusten tuloksiin. Niissä on nimittäin ilmennyt joitain epäselvyyksiä. Jo aiemmin Murphyn aviomies Simon Monjack myönsi että näyttelijän käyttämät lääkkeet oli määrätty hänelle.

Kotikäynnillään viranomaisten kerrotaan kuulustelleen uudelleen Simon Monjackia ja Brittany Murphyn äitiä Sharonia. Viihdejulkaisun saamien tietojen mukaan talossa työskennellyt mies oli kertonut poliisille, että taloon toimitettiin joka perjantai mystinen kirjelähetys, joka oli täynnä lääkepurkkeja. Aviomiehen väitetään lähettäneen vaimolleen lääkkeitä myös tämän elokuvien kuvauspaikoilla.