Helping Haiti : Everybody Hurts

Singlet · Stara.fi

Viihdealan tähdet ovat viime aikoina kunnostautuneet monin tavoin Haitin maanjäristyksen uhrien auttamisessa. Taannoin nähtiin maailmanlaajuinen konsertti ja sen annista koostettu levy, joka nousi suoraan myyntilistojen ykköseksi ympäri maailmaa.

Nyt samaa teemaa jatketaan supertähtien yhteissinglellä, joka on Simon Cowellin masinoima projekti. Kappaleeksi on valittu R.E.M.-yhtyeen hitti Everybody Hurts, joka sopiikin hyvin aiheeseen. Single julkaistaan virallisesti 7. huhtikuuta ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Haitille.

Kappale on itsessään jo kaikille tuttu hieno klassikko, mutta tällä kertaa versio ei ole musiikillisesti kovin onnistunut. Se ei kuitenkaan ole nyt pääasia. Cowell on saanut suostuteltua mukaan uskomattoman tähtikaartin. Singlellä ovat esiintyjinä mukana muiden muassa Mariah Carey, Jon Bon Jovi, Robbie Williams, Kylie Minogue, Rod Stewart, Leona Lewis, Alexandra Burke, Miley Cyrus, Take That, Joe McElderry, Cheryl Cole, JLS, Mika, Michael Buble, James Blunt, James Morrisen, Susan Boyle sekä Westlife.

Pisteet 3/5